Over ons

Een familiezaak met passie en meer dan 30 jaar ervaring
Een familiezaak met passie en meer dan 30 jaar ervaring

Een familiezaak met passie en meer dan 30 jaar ervaring

Ons bedrijf is als één grote familie. Al decennialang willen we klanten helpen om hun eigen thuis te creëren met de juiste vloer. Daarom krijg je bijvoorbeeld een staaltje mee, zodat je een beeld krijgt van hoe de vloer in je huis eruit zal zien. 

Waarom kiezen voor Standaert Vloerwerken?

Professionele plaatsing door ons eigen team
Professionele plaatsing door ons eigen team
01

Professionele plaatsing door ons eigen team

Op ons team kan je bouwen. Dankzij ons jarenlange werkervaring verzamelden we heel wat kennis over de producten en projectaanpak. Daardoor ben je zeker van een goede uitvoering.

Je kan rekenen op ons professioneel team en onze jarenlange ervaring. Onze vloerders geven hun vakkennis zelfs mee aan hun zonen. Qua passie kan dat tellen!

Werfleider Alain en zijn team Koen, Steve, Vinnie en Preben plaatsen natuursteen, keramische tegels en alle andere types vloeren. Dankzij al hun werkervaring vormen ze een goed geolied team. Met oog voor detail en een correcte projectaanpak krijg je een kwaliteitsvolle vloerplaatsing.

Ons plaatsingsteam volgt regelmatig opleidingen, en blijft hun kennis over de producten bijspijkeren. Daardoor ben je zeker van een goede uitvoering.  

En wist je dat bij Standaert Vloerwerken de plaatsing wordt berekend op basis van het aantal vierkante meter? Je betaalt dus voor wat je krijgt, en niet per uur.   

Uitgebreide binnen- en buitentoonzaal
Uitgebreide binnen- en buitentoonzaal
02

Uitgebreide binnen- en buitentoonzaal

Ontdek het voordeel van onze grote toonzaal van meer dan 1000m². Je ziet een ruim gamma materialen en voelt het verschil tussen de verschillende soorten tegels, natuursteen en parket.

Een vloer kiezen is bepalend voor de stijl van je woning. Strak en modern, landelijk of luxueus: voor elke stijl bestaan er verschillende opties. We helpen je graag om de look die je wil te achterhalen en vullen aan met technisch advies.

Als je een terrasvloer zoekt in natuursteen of keramiek: neem een kijkje in het buitenpark aan onze toonzaal. Zo zie je meteen hoe de steen er in een buitenomgeving uitziet. 

Vraag ons om advies als je graag wil weten wat het beste materiaal is voor jouw huis- of tuinvloer. 

Topservice en de beste kwaliteit
Topservice en de beste kwaliteit
03

Topservice en de beste kwaliteit

Heidi en Michèle ontvangen je persoonlijk. We begeleiden je door je traject: of het nu enkel om een vloer kopen, de plaatsing erbij of een totaal interieurproject gaat.

Heidi en Michèle geven graag antwoord op al je vragen. Weet je niet goed of het keramische tegels of natuursteen zal worden? Dan krijg je een staaltje mee, zodat je thuis de lichtinval op de vloer kan bekijken. 

We begeleiden je heel graag: of je nu enkel een vloer kiest, de vloerplaatsing erbij of voor een totaal interieurproject gaat. In dat laatste geval overleggen we met iedereen die betrokken is zoals je architect, aannemer, loodgieter en elektricien. Daardoor verloopt alles zo efficiënt mogelijk. 

Voor badkamerrenovaties maken we 3D-tekeningen, zodat je een goed beeld krijgt van hoe je toekomstige badkamer eruit zal zien. Reken ook op een goede naservice bij een vloerplaatsing: ontstaan er problemen, dan lossen we ze op. 

Vraag gerust om een vrijblijvende prijsofferte. Een topservice, dat merk je tot in de details!

Deze mensen staan klaar met hun professioneel advies

Heidi

Heidi

Manager

Michèle

Michèle

Verkoop / Planning

Alain

Alain

Werf-verantwoordelijke

Koen

Koen

Team

Steve

Steve

Team

Vinnie

Vinnie

Team

Preben

Preben

Team

U bent zelfstandige?

U bent zelfstandige?

Wij begeleiden uw klanten!

Voor bedrijven zoals architecten, aannemers en andere B2B-professionals kan het handig zijn om ons als vloer- en wandexpert in te schakelen. Samen zitten we met jouw klanten aan tafel om hen te begeleiden in hun zoektocht naar de juiste vloermaterialen. Dat werkt efficiënt en tijdsbesparend voor jou!

Zo werken we samen een efficiënt en kwaliteitsvol project.

Laat je inspireren in onze showroom

Over ons

Adres

Legen Heirweg 18
9890 Gavere

Openingsuren

Toonzaal is gesloten op 9, 10 & 11 mei
Maandag
13u30 - 18u00
Dinsdag - Vrijdag
8u30 - 12u00
13u30 - 18u00
Zaterdag
09u00 - 13u00
Zon- en feestdagen
Gesloten